Пети ден продължава издирването на изчезналата жена след потопа в Бургаско
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Октомври 2017 10:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пети ден продължава издирването на изчезналата жена след потопа в Бургаско

/КРОСС/ Пети ден продължава издиравнето на изчезналата при наводненията в Бургаска област възрастна жена от село Черни връх. Днес в 9:00 часа край Мандренското езеро се събраха доброволци, служители на "Гранична полиция", водолази и рибари, за да издирват жената в района.

От две места продължава да се издирва възрастната жена, която изчезна от село Черни връх. Едната акция е на "Гражданска защита" и е около село Димчево, а другата акция е на дигата на Мандренското езеро, която е организирана от роднините на изчезналата жена. Те призоваха рибари, хора, които имат лодки, и всеки, който може да помогне, да се яви тази сутрин в 9:00 часа на дигата, за да започне издирването.

Очакваме днес да продължи това издирване, въпреки че хората вече нямат много надежда да се намери трупа на тази жена. Мандренското езеро е много голямо, на дъното има много тиня и много е трудно вероятно да се работи. В Бургас няма "Гражданска защита" и водолази, които да са на щат, така че се викат водолази от други места. Хора с планински кучета също участват в издирването на жената, но все още без никакъв успех. Не знаем колко време ще продължи издирването на жената. Може би областният управител малко по-късно ще каже дали то ще продължи и през следващите дни.