Пловдивски ученици гостуват на Теодора Халачева в парламента
Секция: ПОЛИТИКА
31 Октомври 2017 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пловдивски ученици гостуват на Теодора Халачева в парламента

/КРОСС/ Група пловдивски ученици от 11-и и 12-и клас ще гостува в парламента на народния представител от „БСП за България" Теодора Халачева. В Деня на народните будители младежите и девойките избраха да посетят законодателната институция. Визитата им включва разглеждане на сградата, присъствие на пленарно заседание и разговор с техния своеобразен домакин Теодора Халачева. С младата депутатка се познават от часовете по гражданска активност в Националната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров".

„Миналата есен бях поканена в качеството си на общински съветник. Останах много впечатлена от будните въпроси, от аргументираното любопитство и обществената ангажираност на тези млади хора", разказа Теодора Халачева.

Тя е убедена, че утрешното посещение ще обогати представата им за функциите на парламентарната институция, за политическите дебати и нормотворческите решения.

Най-младият народен представител използва повода да честити утрешния празник на хората на духа и просветата, които всеки ден полагат усилия да съхранят делото на българските будители.

„Днешните будители заслужават огромно признание и благодарност. Нека са здрави, целеустремени, вдъхновени и успешни в мисията да пазят искрата на българското, на родното", пожелава Теодора Халачева.

Лидерът на Младежкото обединение в БСП - Пловдив анонсира и специалната тематична инициатива за Деня на будителите на младите пловдивски социалисти , която ще се състои утре (1 ноноември) от 17:00 часа пред Виенския павилион в Цар Симеоновата градина.