YALTA CLUB кани Marco Faraone за първото парти за ноември
Секция: ЛЮБОПИТНО
07 Ноември 2017 12:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
YALTA CLUB кани Marco Faraone за първото парти за ноември

/КРОСС/ След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, YALTA CLUB обяви и програмата си за ноември. Очертава се наситен и разнообразен парти месец с някой от най-добрите артисти на електронната сцена. В първата вечер от месечната програма ще гостува италианецът Marco Faraone от Drumcode, а освен него зад пулта ще застане резидентът на клуба Liubo Ursiny. Мястото е Room 1 на YALTA CLUB, а датата е 10 ноември. В събота (11 ноември), клуба ще отвори вратите на Room 2 за второто парти от поредицата NO ORDERS, заедно с DIASS и MAGA.

Този месец ще започне подобаващо, защото гостът на първото парти е един млад, но мултиталантлив диджей и продуцент. Marco Faraone издава първото си парче Arabia чрез Tenax Recordings през 2008 г. Въпреки това, големият пробив на Marco Faraone е през 2010 г., когато издава Strange Neighbors EP за лейбъла Moon Harbour. От тогава талантливият продуцент е работил за престижни лейбъли като Drumcode, Desolat, Be As One, Sci+Tec, Moda Black, Holic Trax, Get Physical и Truesoul. Като диджей Faraone е още по-ангажиран. Неговата популярност в Италия е категорична - от 3 години е резидент на известния клуб Tenax във Флоренция, който според него е „един от най-добрите в света". Той успява да пуска там редовно въпреки претоварената си програма, включваща фестивали като Tomorrowland, Extrema Outdoors, Elrow (Барселона) и BPM Mexico, както и легендарни клубове като Panorama Bar, Watergate в Берлин и много други. Marco има и собствена серия партита в Италия, носещи името Marco Faraone and Friends. Последното издание на събитието събра 4000 души на плажа в Сицилия, което за пореден път демонстрира лоялната фен база на артиста. Uncage Music е името на собствения му лейбъл, който е създаден през 2015 г., а от 1 септември 2017 г., той е и част от събитията Music On на Marco Carola в Amnesia - една от най-желаните резиденции за всеки артист.

Вечерта на 10 ноември в Room 1 на YALTA CLUB  ще открие Liubo Ursiny, резидент на клуба от 2005 г. и съосновател на партитата Elevate и Takeover. Ursiny е и важна част от организаторския екип на фестивалите SOLAR Easter, SOLAR Summer, SOLAR Christmas, както и на най-новия фестивал на YALTA CLUB - InterSOLAR.

11 ноември (събота) е датата, на която YALTA CLUB ще бъде домакин на второто NO ORDERS парти за сезона. Това е моментът, в който порталът между реалността и намеренията се отваря и получавате точно това, за което мислите - веднага. Момент, в който вселената ни връчва ключът към нашето духовно осъзнаване и пробуждане.  Какъв по-подходящ момент от този за едно дълбоко и въздействащо пътешествие из дебрите на музикалните ни възприятия? Духът на легендарния фестивал Burning Man се пренася в Room 2 на YALTA CLUB с музиката на френския продуцент и диджей MAGA и основоположникът на партитата - DIASS.

От този сезон клубът представя и нова услуга - Discount Guestlist, който важи единствено за 10 ноември. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за 10 и 11 ноември могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.