Starbucks България откри ново кафене в Sofia Ring Mall
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Ноември 2017 13:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Starbucks България откри ново кафене в Sofia Ring Mall

/КРОСС/ Ново кафене на световноизвестната верига Starbucks, представена в България от AmRest, отвори врати в Sofia Ring Mall в столицата. Това е седмият обект на компанията у нас, с който тя продължава развитието си в страната.

"Щастлив съм, че откриваме нашето кафене в Sofia Ring Mall, за да могат посетителите на мола да усетят уникалното кафе изживяване на Starbucks. Бих искал да благодаря на нашите партньори за подкрепата! Ние продължаваме развитието си в България и през 2018 г. с отварянето на още един обект в Бургас и преговаряме с наши партньори за разширяване на присъствието ни в цялата страна" - заяви Иван Георгиев - регионален мениджър на Starbucks България.

Откриването беше отбелязано със специално събитие, което пренесе гостите към корените на компанията, основана през 70-те години в крайбрежния град Сиатъл в САЩ. Емблематичната сирена от логото на веригата и морски екипаж бяха домакини на проявата и разказаха на гостите историята на Starbucks. Кафенето беше декорирано с брандирани дървени сандъци, в които се транспортират зърната кафе, рибарски мрежи, корабни въжета, спасителни пояси и бутилки с послания.

Сред гостите на откриването бяха дипломати, представители на бизнеса и медиите и партньори на Starbucks. Всички те имаха възможност да видят уникални снимки от първия обект на американската компания.
Изпълнителният директор на Sofia Ring Mall - Димитриос Папулис, приветства Starbucks в Sofia Ring Mall и пожела успех на новото кафене.

Дизайнът на новото кафене на Starbucks в Sofia Ring Mall е уникален и се различава от този в останалите обекти на веригата. Интериорът следва концепцията за семейно кафене, насърчаващо общуването с близки и приятели. Обектът ще бъде отворен за посетителите всеки ден от 8 до 21:30 часа. Той е разположен на ниво 1, притежава площ от 232 кв. м. и 116 седящи места отвън и вътре.

Откриването съвпадна с въвеждането на новите празнични продукти в менюто на Starbucks, които ще зарадват всички почитатели на изкусителните кафе напитки. Сред тях са Gingerbread Latte, Toffienut Latte и техните Frappuccino варианти, както и горещ шоколад с фъдж, поръсен със златисти шоколадови пръчици.