Съдят Марая Кери за сексуален тормоз
Секция: Шоубизнес
08 Ноември 2017 14:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съдят Марая Кери за сексуален тормоз

/КРОСС/ Бившият телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство и унижение на човешкото достойнство, съобщиха БГНЕС и порталът Ти Ем Ти.

Бодигардът Майкъл Анело твърди, че Кери унижавала него и колегите му, и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз.

За пример Анело посочва случай, когато Кери - под предлог, че трябва да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена само в „прозрачна роба". Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Анело успял да излезе от стаята, като избегнал „всякакъв физически контакт".

Според Ти Ем Ти Анело е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Кери в периода 2015-2017-а и в момента адвокатите на Кери преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения. На Анело дори била вече предложена известна сума, но той сметнал, че е недостатъчна и заплашил да даде ход на делото.

47-годишната Марая Кери е сред най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите й са продадени с общ тираж от над 200 000 копия. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет „Грами".

През 1998 Кери беше обявена за най-успешната в търговско отношение певица за десетилетието.

През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, уточнява ТАСС.