Съвместна среща между новия обществен посредник на Стара Загора и представители на EVN България
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Ноември 2017 11:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съвместна среща между новия обществен посредник на Стара Загора и представители на EVN България

/КРОСС/ Омбудсманът на Стара Загора се запозна с клиентските инициативи на компанията

На 7 ноември 2017 г. се проведе среща между г-жа Надежда Чакърова-Николова, обществен посредник на община Стара Загора, и г-жа Жанет Стойчева, член на съвета на директорите на EVN Електроснабдяване. Срещата се проведе в приемната на омбудсмана в Стара Загора и е своеобразно продължение на доброто взаимодействие между дружеството и обществения посредник.

На срещата бяха дискутирани различни инициативи, които EVN България предлага за своите клиенти:
• EVN при Вас - в рамките на кампанията "EVN при Вас" се провеждат изнесени срещи с клиенти в малки населени места. До момента са проведени срещи с клиенти в над 60 малки населени места във всички 9 административни области, които се обслужват от EVN България. Посещенията имат за цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите.

• Клиентски съвет - група от битови клиенти, които участват в дискусии с представители на EVN България. Участниците имат възможност да предложат конструктивни идеи и препоръки за подобряване дейността на компанията. През ноември 2017 г. предстои да започне дейност третият състав на Клиентски съвет.

В допълнение беше предоставена информация за новите технологии, използвани от компанията - монтираните нови електромери с дистанционно отчитане, изграден нов полигон за обучение на електромонтьори в реални условия в Стара Загора и др. Интересна беше и инициативата на EVN България за обучения по енергийна ефективност в училищата - „Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология".

Сътрудничеството между обществения посредник на община Стара Загора и EVN България е насочено към гражданите на общината и цели да ги улесни при тяхната комуникация с компанията.