Нови вълнуващи моменти в "Малки хора – свят голям" по TLC
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Ноември 2017 12:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови вълнуващи моменти в "Малки хора – свят голям" по TLC

/КРОСС/ Настъпва нова ера за семейство Ролоф - любимото семейство малки хора на Америка. Отношенията се подлагат на изпитание, а напрежението в семейството нараства, докато те се изправят пред несигурното бъдеще. Семейство Ролоф ще се изправи пред съдбоносни промени, много емоции и купища щастливи моменти в „Малки хора - свят голям" от 13 ноември, в 22:00 часа по TLC.

Семейството се събира, за да научи пола на бебето на Зак и Тори. Момче или момиче ще е новият член на семейството? Мат и Ейми се опитват да започнат романтични взаимоотношения след развода. Но дали тяхната любов не е изчезнала безвъзвратно? Междувременно Джеръми и Одри се замислят къде да се установят, изправяйки се пред редица трудни решения.

За да избягат от ремонта у дома, Зак и Тори напускат града за уикенда, а Ейми и Крис се изправят пред потенциален проблем в отношенията си по време на пътуване. Само едно нещо е сигурно сред цялата тази несигурност: идва време на големи промени за всички. Как ще се справят с тях и дали няма да се наруши сплотеността на семейството?

Станете част от вълнуващото приключение на семейство Ролоф в „Малки хора - свят голям" от 13 ноември, в 22:00 часа по TLC.