Уникални иновативни продукти ще бъдат представени на форум в София
Секция: Технологии
09 Ноември 2017 16:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Уникални иновативни продукти ще бъдат представени на форум в София

/КРОСС/ Уеб базирано приложение за създаване на персонализиран дизайн на усмивки, което разрешава клинични случаи в естетичната стоматология, уникална мобилна технологична лаборатория за интелигентен дигитален мониторинг /SDM 30/ за електромотори са само част от иновативните продукти, които ще бъдат представени на Международния бизнес форум „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори".

Събитието ще се проведе на 11 ноември 2017, в зала „Джон Атанасов", София Тех Парк, под патронажа на Димитър Главчев, председател на Народното събрание. Българският еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел, създателят на SoftUni и носител на наградата "Джон Атанасов" на президента на Република България д-р Светлин Наков, евродепутатът Андрей Новаков, професор Георги Чобанов, директорът на Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика при БАН доц. д-р Димитър Тонев са сред лекторите, които ще участват.

Някои от темите, които ще бъдат представени са: „Blockchain технология, какво са криптовалути и как работят и ICO / token sale като инструмент за финансиране"; „Бездимни продукти", „Съвременните пресмятания в полза на иновациите" и други.

Повече информация е налична на сайта на събитието https://bci.bg/events/