Раздават 30 безплатни почивки чрез томбола на родни туристи
Секция: Туризъм
10 Ноември 2017 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Раздават 30 безплатни почивки чрез томбола на родни туристи

/КРОСС/ Безплатни почивки ще бъдат подарявани на български туристи. Инициативата е на Министерството на туризма под наименованието „Неочаквана ваканция" и има за цел да активизира вътрешния туризъм в страната. Общо 30 почивки ще бъдат раздадени, а печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола.

„Стартира кампания „Неочаквана ваканция", с която ще се насърчава вътрешния туризъм. Инициатива се разработва съвместно с бранша и предвижда чрез томбола да бъдат раздадени като награди 30 почивки", обяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред „Стандарт"..

В жребия могат да се включат всички туристи, които са направили резервация за ваканция в периода извън активните месеци. Участниците ще трябва да представят направена резервация за почивката за осъществени поне 3 нощувки, в което и да е място за настаняване в страната. Срокът за участие е 10 декември 2017 г., а победителите ще бъдат изтеглени не по-късно от 15 декември. Сайтът, на който ще бъдат обявени наградите и на който ще могат да се регистрират участниците в играта, е https://www.neochakvanavakancia.bg/. Там са обявени и условията за участие", допълни Ангелкова.