Ивет Лалова: Превенция на диабета чрез здравословно хранене и спорт
Секция: СПОРТ
12 Ноември 2017 12:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ивет Лалова: Превенция на диабета чрез здравословно хранене и спорт

/КРОСС/ Ивет Лалова вече се подготвя за новия сезон, а в момента тече най-тежкия период от тренировките ѝ.

"Почивката свърши отдавна. В момента съм в пълна бойна подготовка за зимния сезон и за следващата година. Подготовката започна още през октомври и в момента е най-тежкият период. Днес е моят почивен ден. В абсолютно железен режим съм, спартански - само тренировки, хранене, спане, почивка, възстановяване. Няма друг начин. Това ми носи огромно щастие и удоволствие, позитивна енергия, любов и защото ми е кеф!", каза с усмивка Лалова, цитирана от Би Ти Ви.

Въпреки това тя намери време да се включи в кампанията за превенция на диабет и да сподели любимите си рецепти с фенове в столицата.

"Ако всички мислим само за себе си и гледаме да ни е удобно и хубаво, смятам че светът няма да върви в добра посока. Едни такива мънички жестове, малка подкрепа, може да промени нечии живот. Вече за трета поредна година съм посланик на тази кампания. За мен е огромно удоволствие и чест да мога да допринеса с нещо и да променя съдбата на много хора. През последните години се запознах с много болни от диабет, участвах на техни сбирки в различни градове в България. Виждам и много хора, които мислят, че на тях не може да им се случи такова нещо, за това е важно да информираме и да говорим за тези неща."