Тераза Мей се опитва да прехвърли собствената си вина върху Русия
Секция: Интервюта
18 Ноември 2017 13:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тераза Мей се опитва да прехвърли собствената си вина върху Русия

/КРОСС/ С обвиненията към Русия в рушене на световния ред Тераза Мей се опитва да прехвърли собствената си вина върху Русия, тоест да отклони удара от себе си. Това подчерта в интервю за предаването "Събота 150" по програма "Хоризонт" руският политически наблюдател Александър Перенджиев:

„Вместо да признае, че много от ставащото по света се дължи на грешките на западните лидери, тя се опитва да си изгради някаква защита. Както се казва у нас в Русия, нападението е най-добрата защита. В конкретния случай Тереза Мей организира нападение. Когато гражданите на Великобритания и на други западни държави почувстват сериозните и неблагоприятни процеси в икономиката, социалната сфера, сигурността и екологията, то тогава ще им заявят: "Нали ви предупреждавахме, за всичко е виновна Русия", коментира анализаторът.

„Тереза Мей чувства своята неустойчивост във властта и иска да си намери някаква опора", допълни още Перенджиев.
„За да се покаже по-силна най-вече пред британското общество, тя се опитва да отклони погледа на това общество от вътрешните проблеми навън. Русия е враг и хайде да се борим с нея. Не обръщайте внимание на негативните процеси в самата Великобритания. Вижте, че се руши световният ред".