Данаилов: Цвета е остра булка, не знам дали ще успее да въздържа себе си
Секция: Коментари
18 Ноември 2017 14:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Данаилов: Цвета е остра булка, не знам дали ще успее да въздържа себе си

/КРОСС/ Любимецът на хиляди български жени Стефан Данаилов разкри коя е искал да застане на председателския пост на Народното събрание на мястото на подалия оставка Димитър Главчев.

Както вече е известно мястото бе заето от Цвета Караянчева и на въпрос дали одобрява избора ѝ зам.-председателят на БСП коментира:

"Ами тя е доста остра булка, но не знам доколко ще успее да въздържа себе си", обяви Данаилов преди днешния пленум на БСП.

Актьорът, който вече е сядал на председателското място, за да удари първия звънец на парламента, обаче показа, че съображенията му към Караянчева не са, защото тя е от ГЕРБ, тъй като неговият фаворит е бил друга дама, именно от партията с най-много народни представители.

"Аз бях за Менда Стоянова. Аз много я харесвам тази жена, тя е благородна. Разбрах, че ѝ е предлагано, но тя се е отказала", допълни Данаилов.

„Така че то и с какво разполагаш, то не е една беля", заключи той.

Стефан Данаилов определи като абсолютен успех предизвиканата оставка на Димитър Главчев, но допълни, че той сам си го е направил.

"Защо трябваше да го прави това Главчев? Умен човек, а какво направи? Сега не знам дали някой го подтикна да направи тази глупост, но това си беше пълна глупост. Той го предизвика".