Министър Николай Нанков ще посети област Русе
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Ноември 2017 18:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Министър Николай Нанков ще посети област Русе

/КРОСС/ На 20 ноември /понеделник/ министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще посети област Русе, съобщават от ведомството.

Визитата ще започне от гр. Бяла, където в 10.00 часа министърът ще провери ремонтните дейности на Беленски баир на главен път Ι-5 Русе - ГКПП Маказа.

По-късно, в 11.00 часа, в сградата на общината, Николай Нанков ще проведе работна среща с кмета на Русе Пламен Стоилов и народни представители от региона, с които ще обсъди важни за града инфраструктурни обекти.

В 11.45 часа при жп прелеза на речна гара до ул. „Мостова" министърът ще присъства на първата копка на обект: „Рехабилитация и изграждане на зона за обществен отдих по крайбрежната ивица в района на жп прелеза на речна гара до ул. „Мостова", гр.Русе - първи, втори и трети етап" по проект: „Реконструкция и рехабилитация на пешеходната среда и изграждане на зони за обществен отдих", финансиран по Програма „Региони в растеж" 2014-2020.

След това, в 12.15 часа министър Николай Нанков ще посети кръговото кръстовище при бул."Придунавски" и бул. „Фердинанд" (хотел „Рига"), където ще провери напредъка на изпълнението на строително-монтажните работи по проект „Интегрирана система за градски транспорт на гр. Русе - етап 2", финансиран по ОП „Региони в растеж" 2014-2020 г.

По-късно, в 14.30 часа, регионалният министър ще посети блок „Русия" в града, където ще се срещне с представителите на Сдружението на собствениците (ул. „Шести септември" 90).