Новината, че треньор страда от рак вдъхнови страхотен обрат в Шампионската лига
Секция: СПОРТ
22 Ноември 2017 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новината, че треньор страда от рак вдъхнови страхотен обрат в Шампионската лига

/КРОСС/ След края на първото полувреме английският отбор водеше с убедителното 3:0. През втората част обаче последваха героични изяви от страна на испанците и те стигнаха до равенство 3:3, а изравнителният гол беше вкаран в последната минута на редовното време.

Минути след края на срещата в испанските медии обаче се разпространи изключително неприятна новина. Че треньорът на „Севиля" Едуардо Берисо е болен от рак на простата. Според някои издания той е съобщил на играчите си за състоянието си точно на почивката между полувремената. Това е и причината след изравнителния гол всички играчи да се впуснат вкупом да прегръщат треньора си, а информацията, че те са разбрали на почивката или най-рано непосредствено преди мача потвърди се разбра и от изказването на халфа на отбора Евер Банега.

До тази сутрин официално потвърждение на новината за заболяването на Берисо нямаше, но малко по-късно от клуба разпространиха съобщение, с което обявиха, че аржентинският специалист наистина страда от рак на простатата.