Предстоящи събития в страната за 23 ноември 2017
Секция: Предстоящи събития
23 Ноември 2017 07:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 23 ноември 2017

/КРОСС/ ***
София.
От 16.00 часа на „Дондуков" 2 държавният глава ще бъде домакин на церемонията по връчването на дванадесетите годишни награди "Най-голям корпоративен дарител".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа в зала „Опал" на хотел Рамада София Сити Център Министерството на здравеопазването ще бъде домакин на 39-ата Регионална среща на Здравната мрежа на страните от Югоизточна Европа, посветена на темата „Промоция на здравето сред децата и младите хора в Югоизточна Европа".

***
Перник.
От 10.00 часа в Общинския дворец на културата в град Перник министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в IV Национална конференция „Дигиталната учебна среда - ново измерение в образователния процес".

***
Петрич/с. Първомай.
От 16.00 часа в село Първомай министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и министърът на местното самоуправление на Република Македония Сухейл Фазлиу ще открият ремонтирания път III-1084 Старчево - Кърналово - Първомай.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. "Eкзарх Йосиф" №12 ще се проведе заседание на Пленума на ВСС.

***
София.
От 09.15 часа, XIII състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание по делото срещу Николай С., Петър Б. и Венцислав З., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа, в хотел Шератон, зала Роял, Министерство на туризма, в партньорство с Български лекарски съюз, организират за първа година конференция за медицински и здравен туризъм на тема: „Медицински и здравен туризъм в България - състояние и възможности за развитие".

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе 44-то заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Рубин" на Хотел Рамада ще се проведе международно събитие
по повод деня на българската адвокатура и продължение на честванията на 120 години Софийска адвокатска колегия.

***
София.
От 18.15 часа в Аулата на ВМА, Военномедицинска академия възобновява ежегодните курсове по чернодробно-панкреатична хирургия. Темата на курса е: Рак на панкреаса - мултидисциплинарен подход при лечението.

***
София.
От 19.00 часа в зала 1 на НДК ще се проведе концерт на Веселин Маринов, на който той ще представи новия си албум - „Представи си...".

***
Белене.
От 08.30 часа пред сградата на затвора, служителите ще излязат на протест искане за увеличение на възнагражденията и бюджетите на ГД „Изпълнение на наказанията" и ГД „Охрана".

***
Бойчиновци.
От 09.00 часа пред затвора в Бойчиновци служителите ще излязат на протест с искане за увеличение на възнагражденията и бюджетите на ГД „Изпълнение на наказанията" и ГД „Охрана".

***
Бургас.
От 16.30 часа в централата на партията в морския град, намираща се на ул. „Конт Андрованти 5", Общинският съветник от ГЕРБ - Бургас Диян Димов ще има приемен.

***
Видин.
От 15.00 часа в залата на 6 ет. в сградата на Общинската администрация ще бъде подписан договор между Община Видин и Организацията на евреите в България "Шалом" за дарение на Синагогата.

***
Видин.
От 17.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде организирана среща във връзка с Програмата "Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие", по Оперативна програма „Региони в растеж " 2014-2020. Тя ще бъде открита от кмета на Община Видин Огнян Ценков.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 на Община Велико Търново ще се проведе пресконференция по случай Коледната и Новогодишна програма в града.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в ИЗ „Рафаел Михайлов" ще бъде открита Изложба "Стъклен пакет" - резултати от Международно биенале на стъклото 2017 с участието на студенти от Нов български университет, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" и Национален университет по изкуство (Букурещ) от Международно биенале на стъклото.

***
Враца.
От 18.30 в НЧ „Развитие 1869" ще се проведе симфоничен концерт.

***
Горна Оряховица.
От 17.00 часа в Младежкия дом ще се проведе „Малко въображение" - модно шоу на деца от детските и учебни заведения .

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина №11 ще се проведе куклен спектакъл „Не пресичай на червено" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич.
От 11. 00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се проведе Куклен спектакъл „Тримата братя и златната ябълка".

***
Добрич.
От 17.30 часа в Художествената галерия в града ще се проведе съвместна изложба на Дружество на Добричките художници и Дружество на художниците - Силистра.

***
Карлово.
От 17.30 часа, в камерната зала на НЧ „Васил Левски - 1861 г." ще бъде представена книгата „Азъ служихъ при Дранговъ" от Красимир Узунов.

***
Кюстендил.
От 15.30 часа в кабинета на председателя на Общински съвет - Кюстендил ще се проведе пресконференция по повод предстоящо заседание на Общинския съвет.

***
Кърджали.
От 18.00 часа в Дома на културата в гр. Кърджали ще бъде изнесен концерт под надслов „ПЕСНИТЕ И ТАНЦИТЕ на ТРАКИЯ".

***
Ловеч.
От 11.00 часа пред затвора в Ловеч служителите му излязат на протест с искане за увеличение на възнагражденията и бюджетите на ГД „Изпълнение на наказанията" и ГД „Охрана".

***
Пазарджик.
От 09.30 до 14.30 часа, в сградата на Административен съд - Пазарджик (ул. „Константин Величков" № 20, ет. 5) ще се проведе „Ден на отворените врати".

***
Пазарджик.
От 13.30 часа в Адвокатурата в Пазарджик ще бъде открит Център за правна помощ на социално слаби граждани.

***
Пазарджик.
От 16.00 часа в пешеходната зона до сградата на Общината ще се проведе протест срещу управлението на града.

***
Плевен.
От 15.00 часа в регионалния пресклуб на БТА - Плевен ще се проведе пресконференция на ПП „Движение България на гражданите".

***
Пловдив.
От 12.00 часа в заседателна зала на Общината ще се проведе пресконференция относно провеждането на най-атрактивното таекуондо шоу в света KUKKIWON.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в Гранд хотел „Пловдив" ще се състои пресконференция по повод началото на Националната конференция „Насилието и детето на 21 век".

***
Пловдив.
От 13.00 часа в Гранд хотел „Пловдив" ще се състои официалното откриване на Националната конференция „Насилието и детето на 21 век". Тя ще продължи и на 24 ноември.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в Голямата конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов" ще се проведе безплатно обучение за доброволци за работа в проекта „Европейска столица на културата", организирано от Фондация „Пловдив 2019".

***
Пловдив.
От 18.30 часа в Студио 1 на Радио Пловдив писателят Джефри Мур ще представи романа си „Клубът на изчезналите видове".

***
Смолян.
От 13:00 часа в зала 201 на Областна администрация Смолян заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова ще даде изявление пред медиите във връзка със социалните услуги в региона.

***
Стара Загора.
От 09.30 часа в конферентна зала на Международен младежки център - Стара Загора на бул. "Цар Симеон Велики" 55 ще се проведе шеста регионална годишна конференция на тема „За да живеем и работим в България ".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в зала 203 в Община Стара Загора председателят на Общинския съвет - Стара Загора Таньо Брайков ще даде пресконференция.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в конферентна зала на Международен младежки център - Стара Загора на бул. "Цар Симеон Велики" 55 ще се проведе пресконференция на Областния информационен център - Стара Загора във връзка с шеста регионална годишна конференция на тема „За да живеем и работим в България".