Председателят на агенцията за българите в чужбина – с нацистка тениска
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Ноември 2017 15:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Председателят на агенцията за българите в чужбина – с нацистка тениска

/КРОСС/ Назначеният по препоръка на вицепремиера Красимир Каракачанов за председател на Държавната агенция за българите в чужбина /ДАБЧ/ е заснет с нацистка тениска, предаде БГНЕС. Върху тениската има надпис на немски „Wehrmacht" /"Вермахт"/ - името на въоръжените сили на Нацистка Германия по времето на Адолф Хитлер.

Държавната агенция за българите в чужбина е на пряко подчинение на Валери Симеонов, но в Министерския съвет е известно, че Петър Харалампиев е назначен и предложен от самия Красимир Каракачанов. Въпреки че е кадър на ВМРО, се оказва, че преди време той е организирал у нас концерти на сръбските чалга-звезди Лепа Брена и Цеца Величкович.

Петър Харалампиев е поредният кадър на Красимир Каракачанов с подобни прояви.

Преди него Иво Антонов, шеф на дирекция „Социално подпомагане", бе качил снимка във Facebook, на която позираше пред танк „Майбах" с протегната за нацистки поздрав ръка.

Освен това и съветникът на президента Румен Радев - Пламен Узунов също се оказа с нацистки снимки, на които той е маскиран като Хитлер. Узунов, който бе и служебен вътрешен министър в правителството на проф. Герджиков, отказа да подаде оставка в началото на юни заради снимките.