Предстоящи събития в страната за 3 декември 2017
Секция: Предстоящи събития
03 Декември 2017 08:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 3 декември 2017

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 до 20.00 часа в Sofia Ring Mall Експерти на Овергаз ще проведат индивидуални консултации за газификация на дома.

***
София.
От 10.00 до 19.00 часа в Интер Експо Център ще се проведе 23-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб - София.

***
София.
От 11:00 часа, в Националния пресклуб на БТА, Комисията за защита от дискриминация (КЗД) организира пресконференция, на която ще бъде обявено началото на кампанията „Достъпна България" на КЗД, чиято цел е осигуряване на достъпна архитектурна среда за хората с увреждания в страната, за да живеят пълноценно и достойно.

***
София.
От 12.30 до 16.30 в ателие „Хранилка за птици" в Bulgaria Mall ще бъде представена кампанията „Зрънце любов" на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП), организирана за девета година.

***
София.
От 15.00 часа пред парк „Възраждане" Български вегански съюз организира протест срещу употребата на животни в цирка.

***
Варна.
От 11.00 часа, в зала Младост Б на Двореца на културата и спорта, Регионален исторически музей - Варна, представен от отдел „Най-нова история", ще вземе участие в Кулинарен фестивал „Да споделим Никулден".

***
Варна.
От 14.15 часа във Фоайето на Фестивален и конгресен център ще се проведе пресконференция по повод откриването на третия арт фестивал „Сръчко".

***
Горна Оряховица.
От 10.00 и от 11.30 часа на Стадион „Захарни заводи" ще се проведат срещи за „Футбол 7" и „Футбол 9" между ОФК „Локомотив" - град Горна Оряховица - ФК „Янтра 2013" - град Габрово.

***
Горна Оряховица.
От 14.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се играе среща от „А" ХГ - мъже, между ХК „Локомотив" - град Горна Оряховица - ХК „Осъм" - град Ловеч, , под домакинството на ХК „Локомотив" - град Горна Оряховица.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще бъде представен кукления спектакъл „Забързана приказка".

***
Кюстендил.
От 10.00 часа Дом за възрастни хора с увреждания ще бъде отбелязан Международния ден на хората с увреждания.

***
Петрич/с. Първомай.
От 06.00 часа започва църковният ритуал за освещаването на новия храм на село Първомай „Свети Йоан Кръстител" и отслужването на Света литургия.

***
Пловдив.
В 11.00 часа на пл. „Централен" ще се проведе надбягване с ученически раници за възрастни. Събитието ще акцентира върху проблема с тежестта на ученическите раници.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в ресторант „Groove Music&Art" ще се състои откриването на коледна експозиция на картички, рисувани с една от най-древните и интересни техники в живописта - енкаустика (рисуване с восък).