Започнаха продажбите на Huawei Mate 10 Pro в България
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Декември 2017 17:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започнаха продажбите на Huawei Mate 10 Pro в България

/КРОСС/ Флагман устройството от новата Mate серия - Huawei Mate 10 Pro се предлага официално от днес в търговската мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Теленор и Vivacom, във вериги магазини Технополис, дистрибуторската мрежа на Поликомп, а от другата седмица и в Техномаркет. Моделът е наличен в момента в цветовете титаниево сиво и кафява мока, а след средата на месеца ще се предлага и в среднощно синьо.

Huawei Mate 10 Pro е революционно устройство за пазара, което е известно не просто като смартфон, а като ново поколение интелигентна машина. Чипът Kirin 970 с осемядрен централен процесор осигурява изключително висока производителност. Специализираният му изчислителен блок, базиран на невронна мрежа, работи с подобрени алгоритми за машинно обучение, които изучават потребителското поведение и усъвършенстват всеки аспект от използването на смартфона, без да компроментират сигурността и конфиденциалността относно навиците и информацията на потребителя. От изкуствения интелект се възползва и батерията на Mate 10 Pro. Тя е с капацитет цели 4000 mAh и притежава интелигентна система за управление на разхода, която разпределя ресурсите, така че да удължи максимално времето за автономна работа, до два дни при умерено натоварване.

Двойната Leica камера е естествено продължение на успешното партньорство между Huawei и легендарния немски бранд за фотография. Обективите са с широка бленда f/1.6 и използват изкуствен интелект при функцията за „боке" ефект. Отново благодарение на изкуствения интелект, тя идва предварително обучена да разпознава 13 различни сцени и обекти, за още по-лесно постигане на перфектния кадър във всяка ситуация.

Металната рамка на най-новия флагман на Huawei придава елегантен дизайн и изтънчен вид.

Освен с красива визия и  интелигентен чипсет, Mate 10 Pro впечатлява и с интерфейс EMUI 8.0, и операционна система Android 8.0 Oreo. Благодарение на изкуствения интелект дейностите, извършени чрез Mate 10 Pro, са оптимизирани, извършени с лекота, а чрез най-новия 6-инчов 18:9 OLED дисплей FullView Display, преживяването става още по-запомнящо се. SuperCharge технологията на Huawei първата в света, получила сертификат TÜV Fast-Charge Safety, който гарантира пълна безопасост на целия процес.

Повече за Mate 10 Pro в България, можете да научите тук: http://consumer.huawei.com/bg/phones/mate10-pro/.