Димитър&Христо с приятели с коледен сингъл „Моя Коледа“ и национално турне с Нешка Робева
Секция: Шоубизнес
06 Декември 2017 09:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитър&Христо с приятели с коледен сингъл „Моя Коледа“ и национално турне с Нешка Робева

/КРОСС/ С „Моя Коледа" Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров, пожелават „...Приказно, нежна Коледа, пълна с любов, ....." .

video: https://www.youtube.com/watch?v=64wHaVcEnIE

Музиката и аранжиментът на песента са на Димитър Атанасов, текст - Бистра Александрова.

В звукозаписа на песента участват и Кристиан Грънчаров от „Гласът на България 2017" и Мартина Иванова /Ice Cream/,  с която Димитър и Христо имат още една съвместна песен - „Миг от спомен", с втора награда от „Бургас и морето 2017" .

След участието на дуета в спектакъла на Нешка Робева „Споменът за утре", легендарният треньор и хореограф, включи Димитър&Христо с изпълнение на песни и в новия си спектакъл „Няма такова шоу".
Проектът обединява таланта на танцьорите от „Нешънъл арт" и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика „Левски". В уникалния спектакъл, в артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на клуба по художествена гимнастика "Левски".

Националното турне „Няма такова шоу" стартира от 9 декември - Русе / Драматичен театър/ , 11 и 12 декември, София / НДК, зала1/ , 14 декември - Бургас / зала"Младост"/ , 19 декември Варна/ДКС/.

Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров

„Моя Коледа"
Музика - Димитър Атанасов
Текст - Бистра Александрова
Аранжимент - Димитър Атанасов
Продуцент - Димитър Атанасов