Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки
Секция: ЛЮБОПИТНО
07 Декември 2017 07:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки

/КРОСС/ Модната икона Коко Шанел е казала навремето,че добра жена с хубави обувки,не може никога да бъде грозна.

Преди месец в България на официално посещение в столицата бе модния диктатор Роберто Ботичели, който прави жените красиви,защото произвежда едно от най-търсените обувки в света.
Тв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и прие радушно като висок гост, минути преди официалното откриване на първия представителен бутик в София, съобщава ПРофайл.

Италианците правят най-хубавите обувки,дрехи,коли. В кръвта им е да създават и творят мода.Фамилията на Ботичели е родом от Тоскана,Флоренция.Още от римско време италианците не са ходили боси.
"Моето семейство винаги е произвеждало обувки още от далечната 1800 година", сподели самия Ботичели пред Слави Трифонов.

Лично в продължение на 2 седмици екип от най-добрите специалисти вече ръчно са изработили новия изтънчен модел обувки №46 със специално бродиран надпис с инициалите на двете имена на шоумена - СТ.
"По лесно се правят дамските обувки, мъжките са по-сложни. Мъжете по принцип са по-взискателни, по-досадни. Мъжът е взискателен по свой си начин, по-малко се вълнува от мода. Гледа по-детайлно", допълни Роберто Ботичели в интервюто си по bTV.

Тази година основната тема в колекцията на Roberto Botticelli в лекотата на обувката. Обувките трябва да бъдат много леки. Тенденцията е да бъдат леки, без никакво значение дали вали дъжд или сняг. Агнешката кожа е най-лека.

"Ние не сме царска фамилия, но правим обувки за много популярни тв водещи. Правим модерни обувки, не класически", заяви още Роберто Ботичели в България.

През лятото на 2018 г. Роберто Ботичели издаде, че мокасините на бос крак ще бъдат изключително модерни и актуални. Модният гуру в създаването на най-търсените обувки в света остана изключително впечатлен от момичетата балерини в Шоуто на Слави. От своя страна Слави Трифонов направи подарък за всички момичета от своя балет като им поръча най-елегантните обувки от новата колекция зима 2017/2018.

Предсатавителният бутик на Roberto Botticelli е на столичната улица "Съборна" №7.