Паричните преводи "Пари за минути" на Western Union вече се предлагат от клоновете на Fibank
Секция: ИКОНОМИКА
07 Декември 2017 10:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Паричните преводи "Пари за минути" на Western Union вече се предлагат от клоновете на Fibank

/КРОСС/ Fibank (Първа инвестиционна банка) и световният лидер в бързите парични преводи Western Union стартираха предлагането на преводи „Пари за минути" (Money in minutes).

Това ново партньорство позволява на всяко физическо лице в клонове на Fibank, от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17.30 ч., да изпраща и получава парични преводи („Пари за минути") от и към България, както и международни до над 500 000 Western Union локации в над 200 държави и територии.

Преводите могат да бъдат в левове и евро в максимален размер до 10 000 лева или тяхната равностойност в евро по курса за деня на Western Union. Извършването на преводи в клоновете на Fibank чрез Western Union е в няколко лесни стъпки, като не се изисква наличието на сметка от изпращача или получателя. Таксите се заплащат от изпращача и получателят разполага с цялата сума на превода, като е необходимо представянето само на валиден документ за самоличност.

При получаване на превод се съобщава и контролния му номер (MTCN), както и имената на изпращача, държавата, от която се получават парите, и приблизителната сума.

Всеки клон на Fibank предлага паричните преводи на Western Union, което гарантира бързо и качествено обслужване на всеки клиент.

Благодарение на сътрудничеството с Fibank паричните преводи на Western Union се предлагат в над 1900 локации на територията на България.