Кръгла маса „Чуй ме, Виж ме!" ще се проведе в Пловдив
Секция: ПОЛИТИКА
11 Декември 2017 07:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кръгла маса „Чуй ме, Виж ме!" ще се проведе в Пловдив

/КРОСС/ Обединението на жените социалистки област Пловдив организира Кръгла маса под надслов: „ЧУЙ МЕ! ВИЖ МЕ!", която ще се проведе на 11 декември 2017, 11.00 часа, в гр. Пловдив, парк-хотел „Санкт Петербург", Зала „Дружба".

Дискусията е заключителна част от проект, свързан с един от най-чувствителните и актуални за обществото ни въпроси - насилието над жени и деца. Проектът „Чуй ме, Виж ме!", се реализира от Областния съвет на обединението на жените социалистки област Пловдив и цели да повиши осведомеността на обществото относно проблемите с насилие над деца и жени, последствията от него и начините да бъде осигурена адекватна подкрепа и грижа за пострадалите. В рамките на кампанията, до 1 декември в общините Сопот, Хисар, Марица, Стамболийски, Асеновград и Брезово в област Пловдив бяха възстановени и реновирани пешеходни пътеки, всяка от които с надпис "Чуй ме! Виж ме!". Издадена бе информационна брошура, която бе разпространена в административни структури на местната власт, стопански обекти, козметични и фризьорски салони, както и на граждани по време на акциите.

Участие в дискусията ще вземат народните представители Теодора Халачева, член ва Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, Георги Търновалийски, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси на 44.НС, представители на законодателната, изпълнителната и съдебната власт, на неправителствения сектор, учители и директори на училища, членове на ученически съвети, родители.