Мегазвездата Sting се завръща у нас с два уникални концерта
Секция: КУЛТУРА
14 Декември 2017 10:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мегазвездата Sting се завръща у нас с два уникални концерта

/КРОСС/ 19 и 20 юни (вторник и сряда) 2018 г., 20:00 ч. в Античен театър - Пловдив

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист - Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Концертите на Стинг на 19 и 20 юни 2018 г. са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Мястото за провеждането им - Античният театър, е избрано лично от Стинг. И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволстие да чуят всичките му хитове в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.

БИЛЕТИ

Поради лимитирания капацитет на Античния театър билетите за всеки от концертите на STING са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА: 15 декември (петък) 2017 г. от 10:00 ч.