Любими изпълнители от музикалната и театрална сцена в спектакълa „Коледна приказка“ на 22 декември
Секция: КУЛТУРА
18 Декември 2017 12:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Любими изпълнители от музикалната и театрална сцена в спектакълa „Коледна приказка“ на 22 декември

/КРОСС/ В навечерието на Коледа ще празнуваме с популярна музика, прекрасни изпълнения, настроение и усмивки - в „Коледна приказка". Музикалният спектакъл ще се състои на 22 декември (петък) от 19.00 ч. в залата на БАН на пл. Народно събрание, пишат от ПРофайл.

Любимците от музикалната и театрална сцена - Марио Николов, Валентина Корчакова и Деляна Хаджиянкова ще видим в поредния им интригуващ проект с празнична музика и настроение. През цялата година те триумфираха с национално турне на атрактивния си спектакъл „Под небето на Париж", който изпълни десетки зали в страната с техни почитатели и меломани. Специално за предстоящите празници, успешният творчески екип, ще бъде в компанията на талантливи млади певци, диригента Христо Павлов и оркестър Симфониета - Враца, за да зарадва многобройните си почитатели със спектакъл за ценители. „Коледна приказка" ще се състои на 22 декември /петък/ от 19 ч. в сърцето на София - Зала БАН на пл. Народно събрание. Само ден по-рано, на 21 декември, музикалния спектакъл ще гостува на гр. Враца в Залата на Читалище „Развитие".

Ще чуем една красива коледна история, разказана вълшебно от очарователната актриса Деляна Хаджиянкова. Младите музикални таланти: Мадлен Янкова, Мария Божилова, Моника Зашева, Надежда Димитрова, Радостина Павлова, Александър Митев и Георги Гроздев, и звездните солисти на спектакъла - примата на Музикалния театър Валентина Корчакова и популярният тенор Марио Николов, ще изпълнят обичаните по цял свят коледни песни, заедно с оркестър Симфониета - Враца и диригента Христо Павлов.

В „Коледна приказка" звучат класики като "White Christmas", "Let It Snow", "Silent Night" и много други популярни мелодии и песни,допълват още ПРофайл.

Билети за музикалния спектакъл „Коледна приказка" на 22 декември от 19.00 ч. ще се продават в деня на концерта на касата на Зала БАН, пл. Народно събрание, ул. „15 ноември" №1.