Откриват „Коледа в Капана" - единственото по рода си коледно градче
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Декември 2017 13:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Откриват „Коледа в Капана" - единственото по рода си коледно градче

/КРОСС/ Коледата е в Капана от 22-ри до 26-и декември

Този петък, 22 декември, кв. Капана ще осъмне като единственото по рода си коледно градче у нас, за да посрещне най-светлия семеен празник. Третото издание на „Коледа в Капана" очаква всички oт 22-ри до 26-и декември с богата коледна украса и неповторима празнична атмосфера, мащабен коледен базар за ръчно изработени подаръци, специална празнична програма, както и много изненади за най-малките в приказния свят на Капана.

„Коледа в Капана" е мястото, на което можете да откриете най-подходящия подарък за своите близки в приятна празнична атмосфера с много настроение, музика и аромати. Красиво украсените дюкяни на базара ще предложат на всички посетители безброй ръчно изработени изделия от български автори с разнообразен асортимент от бижута, козметика, декор, облекла, домашни храни и напитки. Това превръща коледния базар в сърцето на Капана в един от най-мащабните и красиви коледни базари у нас.

Освен уникалните подаръци, „Коледа в Капана" ви очаква и със своята голяма, красиво украсена сцена, на която ще оживеят традициите и духа на коледния празник. В празничната програма всеки ден от 22-ри до 26-и между 12:30 и 18:30 часа ще се насладим на коледните представления на пловдивски училища и гимназии, изявени танцови, вокални и фолклорни ансамбли, както и на театралния спектакъл за приемствеността и добротата на хората по празниците, подготвен от Университетски театър към Нов български университет. А след празничните представления на сцената, на огромен кино екран ще бъдат прожектирани любими коледни филми в уютна зона с ароматна, сгряваща напитка в ръка.

За най-малките мечтатели пък организаторите са подготвили много специална изненада! Дядо Коледа и Снежанка ще изминат дългия път от Лапландия до кв. Капана, за да дарят радост на всики малчугани и техните родители.

КОЛЕДАТА Е В КАПАНА! Очакваме ви от 22-ри до 26-и декември.

Повече информация за събитието може следите на страницата на Коледа в Капана.