Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна
Секция: ЛЮБОПИТНО
25 Декември 2017 11:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна

/КРОСС/ Ефектнен и бляскав, нестандартен и емоционално неустоим , модният конкурс на сезона мис и мистър „Български топ лица - Варна 2017", за пореден път покори варненци и естети на прага на Коледа. Конкурсът се проведе в една от Катедралите на нощния живот в Морския град- club Gatsby Варна, съобщава ПРофайл.

Стела Димитрова, 23-годишна икономистка от Варна, грабна жури и публика с професионално моделско поведение и превъзходните си танцови умения. Али Алиев стана новият мистър Български топ лица . Мачото умело съчетава професиналните си умения на модел с таланта си на фотограф и водолаз. Съвсем скоро Али ще представи България на международен моден конкурс в столицата на Перу - Лима.

Магдалена Георгиева спечели приза на варненските журналисти - мис Медия- Български топ лица -2017. Моделката очарова публиката с чар, ефектна „фешън" походка и неподправен сексапил. Дейвид Иванов е името на мъжа, който се окичи се с лаврите Мистър Медия-201.

Високооктановото модно шоу стартира с ефектната масовка ,,Имало едно време на Запад", а по-късно зрителите видяха дефиле на моделите по бански костюми и официални тоалети, а в третия тур участниците се превъплатиха умело и зрелищно в певци и виртуозни танцьори.

Суперексклузивното шоу бе посетено от многобройна публика, сред които личаха осанките на известни представители на варненския и местен бизнес и лайфстайл . Основен организатор бе Национална модна агенция „Идея Прима", с позиции в 40 града и курортни комплекси в страната, а конферансие - популярният шоумен и собственик на агенцията- Димитър Увалиев.

За поредна година официален комуникационен партньор на Български Топ лица беше и лидерът на светския моден живот в България- ПРофайл и корифеят в тази област Наско Лазаров.