Черната серия продължава, пет жертви при катастрофа във Врачанско (обновена)
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Декември 2017 14:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Черната серия продължава, пет жертви при катастрофа във Врачанско (обновена)

/КРОСС/ Черната серия на пътя продължава и по време на най-светлите празници. Вчера загинаха общо осем души, сред които и две деца, в различни пътнотранспортни произшествия, а днес, навръх Коледа, поредицата продължава с нов пътен инцидент, при който наведнъж живота си загубиха петима души.

Трагедията се разигра във Врачанско, на пътя между селата Девене и Борован (в близост до второто), около 11:40 часа, съобщава БНР.

Два леки автомобила, "Пежо" и "Фолксваген Поло" са се ударили на прав и сух участък от пътя. Шофьорът на единия автомобил е изгубил управлението и се е ударил челн в друга кола.

Четири са жертвите от автомобила "Пежо", който се движел в посока Борован. Семейство и дъщеря им, момче, приятел на момичето. На място загинали двамата младежи и майката. Бащата, който е шофирал автомобила, бе в критично състояние и по-късно също почина в болницата, съобщава врачанският сайт "Конкурент". В другата кола били двойка мъж и жена. Пътничката е загинала, а шофьорът е откаран в болница в тежко състояние.

На мястото се извършва оглед. Вече се появи версия, че е възможно спукана гума да е предизвикала завъртането на автомобила "Пежо".

Снимка: БТВ