Екшън легендите Сталоун и Шварцнегер празнуват заедно Коледа
Секция: Шоубизнес
26 Декември 2017 13:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екшън легендите Сталоун и Шварцнегер празнуват заедно Коледа

/КРОСС/ Арнолд Шварценегер отиде на гости на приятеля си Силвестър Сталоун навръх Коледа. „Вижте кой се отби на Коледа! Шварценегер винаги изпълва стаята с позитивна енергия", написа в "Инстаграм" Сталоун под тяхна обща снимка, на която той позира с известния си колега пред статуята на Роки в дома си, предава БГНЕС.

Сталоун, който в момента работи върху продълженията на „План за бягство" и „Крийд", публикува в социалната мрежа и фотография с цялото си семейство - жена си Дженифър Флавин и трите си дъщери - София, Систин и Скарлет.

И макар сега взаимоотношенията между Сталоун и Шварценегер да са приятелски, то през годините те не винаги е били такива. Наскоро в интервю Терминатора призна, че през 80-те и 90-те години между двамата може би най-големи екшън звезди е имало толкова много професионална завист, че не са преставали „да се атакуват, да си разменят обиди и да изкарват наяве слабите места на другия" при всяка своя медийна изява.

Шварценегер разкри още, че конкуренцията между екшън актьорите не била само около това кой има по-хубаво тяло, кой ще спечели повече от боксофисите и кой ще има повече бойни сцени и убийства в дадена лента, но и кой ще борави с по-големите оръжия.