Брад Пит предложи 120 хиляди долара, за да гледа "Игра на тронове" с Емилия Кларк
Секция: Шоубизнес
08 Януари 2018 17:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит предложи 120 хиляди долара, за да гледа "Игра на тронове" с Емилия Кларк

/КРОСС/ Холивудската звезда Брад Пит е предложил 120 хиляди долара, за да гледа епизод на „Игра на тронове" в компанията на Емилия Кларк.

Щедрата сума е предложена на традиционния търг в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити в дома на Шон Пен в Лос Анджелис, съобщава "Монитор".

На събитието са присъствали знаменитости от калибъра на Арнолд Шварценегер и Леонардо ди Каприо, както и най-големите звезди от хитовия сериал на HBO.

Според източници на сп. Variety, наддаването за кино с екранната Денерис Таргариен, майка на драконите и основен претендент за престола на Вестерос, е започнало от 20 хиляди долара.

Брад Пит е вдигнал мизата на 80 хиляди, след което водещият на аукциона шеговито подхвърлил: „Кралят на Севера тук ли е?". В този момент Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в култовия сериал, се появил след пауза в тоалетната и също предложил да се включи в бутиковата прожекция. Тогава Пит предложил внушителните 120 хиляди, но по-щедър анонимен благодетел заковал опцията да гледа шоуто с две от най-големите му звезди със 160 хиляди.