Топ мениджъри участват в Алманах на успешните бизнес казуси 2018
Секция: ИКОНОМИКА
11 Януари 2018 17:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Топ мениджъри участват в Алманах на успешните бизнес казуси 2018

/КРОСС/ В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ на бляскаво светско парти снощи бе представено четвъртото издание на уникалния по своето съдържание „Алманах на успешните казуси в българския бизнес" 2018. Луксозното издание е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС - „Мениджърите споделят".

150 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното то своето съдържание издание.

„Горда съм, че започваме годината с позитивност. За четвърта година реализираме проекта „Мениджърите споделят", в който представяме успешни, силни и мотивиращи личности. Героите в книгата са хора от различни бизнеси и различни поколения, но всички те успешно ръководят своите компании. Те са личности, които показват реалната българска икономика на светло и поставят България на достойно място в световната бизнес карта.", споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

През цялата 2017 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри , които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен казус от живота на компанията, която ръководят. Често тези казуси са били на ръба на провала, но убеждението, че това е правилния път, понякога предприемането на риск и силата на лидера са водили до успешен край. Историите, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

с Цвета Герчева, редактор на проекта "Мениджърите споделят"

За четвърта година проектът се реализира с изключителната подкрепа на Chivas Regal. За четвърта година домакин на срещите и на светския финал на сезона е дизайнерският шоурум на мебели КARE София. Специален партньор на проекта през изминалата година бе технологичната компания Тим Вижън България.
А премиум автомобилите BMW бяха първите, които посрещаха гостите на светското събитие по червения килим.

Сп. Твоят БИЗНЕС връчи и специални грамоти за устойчиво развитие на бизнеса и подкрепа на проекта на:

- Chivas Regal, чиято грамота бе получена от Йелена Лалич, изп. Директор на Перно Рикар България, а грамотата връчи главният редактор на медията Ина Георгиева.

- Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и участник във втория сезон на проекта, връчи благодарствено писмо на партньора на проекта българската технологична компания „Тим Вижън" България.

- Благодарствено писмо плучи и КARE София, което бе връчено от Ваня Ананиева, собственик на езикови училища „Интелект" и участник в първи сезон на проекта.

- Изпълнителният директор и член на УС на Първа инвестиционна банка Севдалина Василева и участник във втори сезон на проекта връчи Грамота на БМВ Груп България за устойчив бизнес и подкрепа на проекта, която бе приета от Анастасия Янчева, маркетинг мениджър на компанията.

- Медията връчи и специална грамота на Любомир Гетов, собственик на консултантста агенция „Анадър Пойнт Адвъртайзинг" за логистична и консултантска подкрепа на проекта.

Специален поздрав към постите бе на вечерта бе музикалното изпълнение на формация „Хипнотик", изненадата за всички бе включването към тях с изпълнението на флейта на главния редактор Ина Георгиева.

В края на февруари 2018 г. медията стартира петият, юбилеен сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят".

Алманахът се разпространява в търговската мрежа - пунктове за печатни издания, Inmedio и бензиностанции.