"Еврофутбол": Предизвикайте късмета си с надбягвания с коне!
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Януари 2018 11:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Еврофутбол": Предизвикайте късмета си с надбягвания с коне!

/КРОСС/ „Еврофутбол" отново предизвиква участниците си да опитат своя късмет! Този път букмейкърската къща представя на тяхното внимание своя най-нов продукт - виртуални надбягвания с коне. Скоростните състезания стартираха на 10.01.2017 г. във всички букмейкърски пунктове в страната и със сигурност ще грабнат вниманието на феновете на атрактивните спортове. „Традицията повелява отново да сме първи - сред наземните оператори в България не съществува практика по отношение на този продукт, а той предлага изключителна динамика, съчетана с висока степен на познаваемост. Сигурни сме, че нашите участници ще бъдат привлечени от надбягванията с коне, а атрактивните коефициенти, които предлагаме, само ще увеличат тяхната успеваемост!", сподели единият от управителите на „Еврофутбол" г-жа Руди Вачкова.

Заедно с новия продукт букмейкърската къща представя и новия си „скоростен" талон, който обединява всички видове надбягвания, предлагани сред продуктите ѝ - с коне и с хрътки. Така участниците ще бъдат максимално улеснени при попълването на своите прогнози, част от които са им добре познати: за надбягвания с коне и кучета те са за Победител, Победител/Място, Първи двама, Първи трима и Трио.

НОВО - само за надбягвания с коне „Еврофутбол" пуска и два нови вида залози:

За Място - избраният от участника състезател ще заеме едно от  първите места в надбягването. Информация за броя на местата, за които ще се изплащат печалби, ще може да бъде намерена тук в сайта на букмейкърската къща - той зависи от броя коне в съответното надбягване (между 8 и 14 за виртуалните надбягвания), който не е унифициран;

За Дубъл - предвиждания за първите двама състезатели, които ще финишират според официалното класиране, без точен ред на финиширане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЗНАВАЧИ: Конните надбягвания ще са на интервал от 10 минути, осигуряват се от външен на „Еврофутбол" източник и дължината на дистанциите на трасетата е различна. Минималният залог  на талон е 1 лев, а максималният - 1000 лева.

Коефициентите по традиция са атрактивни, а печалбите се изплащат ВЕДНАГА след обявяване на резултатите! 

Повече информация за най-новият продукт на „Еврофутбол" може да намерите във всеки букмейкърски пункт или на www.eurofootball.bg