EVN България с отличие за най-добър проект в сферата на човешките ресурси
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Януари 2018 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
EVN България с отличие за най-добър проект в сферата на човешките ресурси

/КРОСС/ Компанията беше отличена от Българска асоциация за управление на хора в "Годишните HR награди" на асоциацията

EVN България спечели първо място в категория „Най-добър HR проект на голяма компания" в петите „Годишни HR награди", организирани от Българска асоциация за управление на хора (БАУХ). Наградата беше връчена на церемония в София на 11.01.2018 г.

Отличието е присъдено за проект "ПЕП - Програма за Ефективност и Постижения". ПЕП е международно позната програма, която в EVN България беше въведена по иновативен начин, с което беше провокиран интересът и спечелена подкрепата на всички сътрудници в компанията. ПЕП е насочен към цялостен модел на поведение: от личностно присъствие пред колегите и клиентите, до начин на работа и сътрудничество в екип; използване на IT решения и умения за управление на стреса. Въвеждането на програмата цели осигуряване на позитивна атмосфера на работа, повишаване на ангажираността, добра организация и баланс на работното място.

EVN България е един от най-големите работодатели в България, осигуряващ заетост на над 2200 български специалисти и ежегоден стаж на десетки младежи. Конкурсът за годишните HR награди на БАУХ е престижна платформа за споделяне и отличаване на иновативни и успешни практики, реализирани на национално ниво в България. Журито, оценяващо кандидатурите, е съставено от утвърдени експерти в областта на човешките ресурси в страната.