Смъртта на Долорес О'Риърдън била „необяснима, но не подозрителна“
Секция: Шоубизнес
16 Януари 2018 17:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Смъртта на Долорес О'Риърдън била „необяснима, но не подозрителна“

/КРОСС/ Полицията съобщи, че смъртта на вокалистката на групата The Cranberries Долорес О'Риърдън не е подозрителна, предава Франс прес. О'Риърдън бе намерена мъртва в лондонски хотел. Полицията оповести, че смъртта ѝ е необяснима, но че нищо подозрително не е открито.

46-годишната ирландска певица бе в Лондон, за да запише кавър на хита "Zombie" на The Cranberries заедно с лосанджелиската рок банда Bad Wolves.

Дан Уейт от звукозаписната компания "Илевън севън" поясни, че Долорес О'Риърдън му оставила вокално послание, в което заявява, че очаква с нетърпение предстоящите записи. "От посланието се вижда, че тя е изпълнена с живот, шегува се и е развълнувана, че ще се срещне с мен и съпругата ми тази седмица", каза Уейт.

Междувременно стана ясно, че продажбите на нейните соло албуми и дисковете, които е записала с The Cranberries, рязко са се увеличили след смъртта ѝ, съобщи Контактмюзик.

Продажбите на най-новия диск "Something Else" на The Cranberries са нараснали с над 900 процента, а тези на излезлия през 2007 г. дебютен соло албум "Are You Listening?" на Долорес О'Риърдън - с над 145 процента. Продажбите на хита "Linger" на The Cranberries пък са се увеличили с над 35 процента.