Виво Монтана с концерти във Франция и Германия
Секция: КУЛТУРА
18 Януари 2018 11:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виво Монтана с концерти във Франция и Германия

/КРОСС/ По покана на Посолството на Република България в Париж, Франция, етноджаз формацията Виво Монтана участва в културната програма на откриването на Българския сезон в Горна Савоя, във френските Алпи.

Това е първото и най-мащабно културно събитие на Българското председателство на Съвета на ЕС в чужбина, по инициатива на посолството ни в Париж и престижния френски курорт Ле Каро.

На галавечерта, в зала "Mont Favy", присъстваха г-н Ангел Чолаков - извънреден и пълномощен посланик на България във Френската Република и в Княжество Монако със седалище в Париж, кметът на Ле Каро, представители на френския политически и културен елит и десетки българи.

Виво Монтана изправиха на крака присъстващите с изпълнения на авторските композиции от албума „Меден дух" и други популярни, български и световни парчета с модерния, уникален почерк на брас бенда.

Освен в залите, момчетата впечатлиха и гостите на курорта с изпълнения на открити сцени и ски пистите.

След Франция, от 23 до 28 януари бендът ще изнесе концерти в авторитетния форум на 83 -тото издание на Международната зелена седмица (IGW) в Берлин, Германия.
Тазгодишното издание ще събере под един покрив стотици фирми и около 400 000 посетители, а България е официална страна-партньор на Международното изложение за селскостопански и хранителни продукти „Зелена седмица Берлин 2018".

За почитателите на етноджаз музиката, Виво Монтана представят видеото на „Balkan Reload" - LIVE

video:https://www.youtube.com/watch?v=Zq7LD6i3AII