Каракачанов: Ботев би извадил сабята или би гръмнал с револвера, ако някой му бе предложил нещо като Истанбулската конвенция
Секция: Коментари
18 Януари 2018 16:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каракачанов: Ботев би извадил сабята или би гръмнал с револвера, ако някой му бе предложил нещо като Истанбулската конвенция

/КРОСС/ Обединени патриоти са твърдо против ратифицирането на Истанбулската конвенция. Това твърдо заяви един от съпредседателите на коалицията и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по време на учредяването на Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев, като по този начин опроверга някои информации, че при корекция в превода патриотите може и да склонят да подкрепят конвенцията.

И в тази връзка вицепремиерът и министър на отбраната направи много любопитен коментар в отговор на въпрос „какво би казал Ботев за Истанбулската конвенция".

„Ботев би извадил сабята или би гръмнал с револвера, ако някой тогава му беше предложил нещо подобно!", допълни Каракачанов и обясни, че патриотите са против „всяко нещо, което е против традиционния морал и води до открехване на вратата за всевъзможни измишльонити като трети, четвърти, четиридесет и четвърти и не знам си какъв пол е пълно безумие. Няма смисъл да правим грешките, които вече другите са направили".