Предстоящи събития на 20 януари
Секция: Предстоящи събития
20 Януари 2018 07:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 20 януари

/КРОСС/ ***
София.
В Министерски съвет министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с канцлера на Германия Ангела Меркел.

***
Габрово.
В сградата на община Габрово министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще проведе работна среща с директори и учители от детските градини и училищата в областта. След 13.00 часа министър Вълчев ще направи изявление пред медиите.

***
София.
От 16.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се състои дискусия на тема „Съвременната българска литература в контекста на европейската модерност".

***
Девин./ с. Беден/ с. Брезе.
Общинските съветници от ПП ГЕРБ Велизар Шанов, Христина Димитрова и Венета Тодорова ще проведат приемни с граждани в девинските села Беден и Брезе. В село Беден срещата ще се проведе в ресторанта от 15.00 часа, а в село Брезе от 17.00 часа в местното заведение.

***
Добрич.
От 12.00 часа в зала 4 на Младежки център ще се състои музикална среща на млади хора с интерес към музиката и музикалните инструменти.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в НЧ „Искра" ще бъде представен спектакълът „Рибарят и златната рибка", чийто режисьор е Теменужка Коларова.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в университетски храм „Св. Патриарх Евтимий" и пред паметника на св. Патриарх Евтимий ще бъде отбелязан Денят на св. Патриарх Евтимий.

***
Велико Търново.
От 14.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция във връзка с предстоящо събитие във Велико Търново, организирано от фондация „Виделей" на тема „Духовната сила на българите. Укривани истини, методи и влияние".

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени ръководството и целите на новоучреденото сдружение „Задруга за чиста храна".

***
Враца.
От 15.00 часа в актовата зала на СУ „Козма Тричков" ще се проведе събитие, посветено на дигиталния маркетинг.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в НЧ „Напредък-1869" Държавен куклен театър - Стара Загора ще представи „Вълшебникът от Оз" - мюзикъл по Л. Ф. Баум.

***
Добрич.
От 11.00 часа в конферентната зала на комплекс „Изида" Жени ГЕРБ-Добрич организира дискусия на тема „Българското европредседателство" с участието на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

***
Кюстендил.
От 15.30 часа от моста над река Бистрица, преди село Ябълково, ще тръгне поход „По пътя на руските освободители", организиран за поредна година от читалище „Зора".

***
Русе.
От 18.00 часа в зала „Дунав" , „Дунав" - Русе организира контролна среща срещу „Раковски-1964". Контролният мач ще е със свободен вход за всички желаещи да присъстват.

***
Стара Загора.
От 15.00 и 19.00 часа в Оперен театър Николо Коцев и група „Кикимора" представят: „CHILDREN IN TIME" - една вечер с музиката на DEEP PURPLE и RAINBOW.

***
Хасково.
От 10.00 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски" ще се състои безплатно обучени за родители. Лекциите ще бъдат провеждани веднъж месечно на различни теми.