Кирил Добрев: Колкото повече управляват ГЕРБ, толкова по-малко държава остава
Секция: ПОЛИТИКА
20 Януари 2018 14:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кирил Добрев: Колкото повече управляват ГЕРБ, толкова по-малко държава остава

/КРОСС/ „Най-големият бич в обществото в момента е корупцията". Това заяви зам.-председателят на БСП Кирил Добрев при посещението си в Карнобат.

„Няма как да преборим бедността, без да преборим корупцията и ние трябва да поведем тази битка", коментира още Добрев.

Според него е много по-добре, че БСП внасят вота на недоверие сами.

„По-добре сами, отколкото зле придружени", каза още той.

Според него, колкото повече управляват ГЕРБ, толкова по-малко държава остава, защото управляващите я сливат с партията си.

„Правят това веднъж чрез назначенията си от чистачката до директора и чрез раздаване на обществени поръчки на приближени техни бизнесмени. В момента единственото, което искат да направят, е темата корупция да бъде заглушена", допълни още Кирил Добрев.

При посещението си в Карнобат Добрев бе придружен от Атанас Зафиров - член на ИБ на БСП, народните представители от област Бургас инж. Петър Кънев, Николай Тишев и Тодор Байчев, както и от председателя на ОблС Стойко Танков и общинския председател на БСП Бургас Живко Господинов.

Домакин на срещата беше ОбС на БСП Карнобат и младият му председател Аспарух Иванов. Присъстващите имаха възможност да зададат своите въпроси към Кирил Добрев, а в края на срещата той връчи и членските карти на новопостъпилите в редиците на БСП младежи.

До края на деня заместник-председателят на НС на БСП ще посети Айтос и Бургас, а утре Кирил Добрев ще разговаря с хората в Созопол и Несебър.