Sofia Ring Mall награди Градския автомобил на годината за 2018-а
Секция: ЛЮБОПИТНО
22 Януари 2018 16:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Sofia Ring Mall награди Градския автомобил на годината за 2018-а

/КРОСС/ Победителите в елитния конкурс „Кола на годината" на Прес Авто Клуб България бяха обявени на бляскава церемония в Sofia Ring Mall, водена от Ники Кънчев. Една от големите награди - тази за Градски автомобил на 2018 г., връчи лично маркетинг мениджърът на търговския център Силвия Чапарова.

В Sofia Ring Mall, който по традиция е домакин на най-авторитетния автоконкурс в България, бяха наградени и останалите победители, избрани с гласуване от 40 специализирани журналисти. Те определиха Ford Fiesta за „Кола на годината на България за 2018 година". Той стана и градски автомобил на годината. В категорията „Лек автомобил на 2018" победител е Opel Insignia. Номер едно в категорията „Кросоувър на годината" стана Skoda Karoq. Наградата „Екоавтомобил на годината" отиде при VW e-Golf, а за „Премиум автомобил на 2018" беше определен Range Rover Velar. Isuzu D-MAX пък взе голямата награда за „Многофункционален автомобил на годината". Членовете на журито оценяваха 63-те номинирани коли по шест основни критерия - дизайн, задвижване, функционалност, пътноповедение, безопасност и цена/предлагане.

На снимката: Маркетинг мениджърът на Sofia Ring Mall Силвия Чапарова връчва на „Форд Фиеста" приза „Градски автомобил на годината 2018 на България"