Предстоящи събития на 23 януари 2018
Секция: Предстоящи събития
23 Януари 2018 08:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 23 януари 2018

/КРОСС/ ***
София.
От 13.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 11.00 часа в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски" ще се проведе обществената дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, организирана от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

***
София.
От 09.00 часа в Event Center, Paradise Mall ще се състои годишния форум на Фондация „Америка за България".

***
София.
От 09.30 часа в 73 СУ „Владислав Граматиков" ще се състои 7-та ежемесечна среща на психолозите и пед. съветници от образователните заведения от София.

***
София.
От 09.30 часа 25 състав на СГС ще гледа делото срещу Петко Е. (обвинен, че като охранител е убил 16-годишно момче - чл.115-118 НК).

***
София.
От 09.30 часа 21 състав на СГС ще гледа делото срещу Герман К. (чл. 116 НК).

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Цветан В., Александър П., Илиана З. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа ІII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Стелиан В., Иван С. и Ганчо Н. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в гранд-хотел „София", Общото събрание на БОК ще утвърди българската олимпийска делегация за участие в ХХІII Олимпийски зимни игри ПьонгЧанг2018.

***
София.
От 11.00 часа XVIII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Андреан А., Благо А.,, Венцислав Ф. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.45 часа пред сградата на Народното събрание група граждански активисти инициира митинг срещу Истанбулската конвенция.

***
София.
От 13.30 часа V състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Хованес М., Пламен Т., Мариян М. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа І състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Асен И. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа XI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георги С., Георги С. и Георги М. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа VII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Румяна Ч. за престъпление по служба.

***
София.
От 14.30 часа в Заседателна зала 1 в Ректората ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски" проф. Анастас Герджиков и изпълнителният директор на BASF България г-жа Марина Тафра ще подпишат споразумение за сътрудничество.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП-София (ул. „Леге" 10, етаж 1) заместник-председателят на БСП - София проф. Ваня Добрева и общинският съветник Борис Цветков ще проведат приемна за граждани.

***
София.
От 16.30 часа в Дома на Европа ще бъде представен документалният сборник „Държавна сигурност и „врага с партиен билет"/1944-1991/" от поредицата „Из архивите на ДС".

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотекаще бъде представен поетът на месеца в библиотека Елин Рахнев.

***
София.
От 19.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се състои „Вечер на Американския университет в България", в която ще вземе участие президентът Росен Плевнелиев (2012-2017).

***
Бургас.
От 11.00 часа в залата на третия етаж в НАП ще се състои пресконференция във връзка със започналата данъчна кампания за деклариране на доходите на физическите лица и заплащането на дължимите данъци.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в града (ул. „Георги Бенковски" №1) общинският съветник Калина Пеева ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в РНБ „П. Р. Славейков" ще бъде представена новата поетична книга на Борислав Костов „Пепел от пеперуди".

***
Враца.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на народния представител от коалиция „Обединени патриоти" Красимир Богданов и общинските съветници от ВМРО-БНД Красимир Ангелов, Марин Цветков и Божидар Джунов.

***
Горна Оряховица.
От 19.00 часа в НЧ „Напредък-1869" Театрална къща „VIVA ARTE" - София представя постановката „Лъжата" по Флориан Зелес.

***
Добрич.
От 09.30 часа в детска градина № 25 ще се играе куклен спектакъл „Лека нощ, съкровище" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич.
От 10.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще бъде представена дейността на Научноинформационния център „Българска енциклопедия" - БАН.

***
Добрич.
От 18.30 часа в концертна зала „Добрич" ще се състои органов концерт „Небето и земята. Испанска църковна и дворцова музика 16-18 век" на проф. д-р Джудит Елвия Гарсия Мартин - преподавател в Университета на Саламанка, Испания.

***
Дупница.
От 10.00 до 11.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Дупница (пл. „Свобода" №1), народният представител Радослава Чеканска ще има приемен ден за граждани.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще дадат Румен Петков, член на националното ръководство на ПП АБВ и Цветан Антов, лидер на областната структура на ПП АБВ в Плевен.

***
Русе.
От 13.30 часа в зала „Русе" на Историческия музей ще бъде открита изложбата „Руска портретна фотография от началото на ХХ век" с автор Румен Кузов.

***
Стара Загора.
От 11.00 и 19.00 часа в Оперния театър ще се играе „Снежанка и седемте джуджета" - балет от Александър Йосифов по едноименната приказка на Братя Грим.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена спектакълът „Паника в хотела".