Москва на крака в София
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Февруари 2018 09:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Москва на крака в София

/КРОСС/ Руската култура,кулинария и изкуство оживяват в България на 9 февруари по време на Голямата руска гала. Седмият престижен руски формат на популярния лайфстайл спец  Атанас Лазаров, сосбственик на Агенция за публични комуникации Profile international тази година ще бъде с домакин Мая и Марин Христови, собственици на ММ Group.

В изисканата и комфортна атмосфера на Lavenue #3 истинските ценители на Русия в България ще се потопят в разкош, създаден специално от диамантените дами Соня Атанасова и Силвана Данаилова.

И тази година Русия идва на крака в София, обединени от любовта към тази необятна и невероятна страна. Виновници за идеята и продължаване на традицията са Боян Ангелов и Оля Ускова. Модния критик Мария Михайлова пък кръсти руски формат  „Подмосковние вечера". 

Домакини през годините са били г-н Кирил Домусчиев, Стамат Барантлиев, Павлин Койнов. 

На предстоящето лъскаво събитие един от 100-те гости на вечерта ще си тръгне със самолетен билет от FLYDUBAI, Азиатски спа глезотии от Виктория Кесаровска, ВИП уикенд в Съни резорт, Порто Елеа, Халкидики, лимитиран парфюм и истинска кубинска пура с 24-каратови златни частици от Golden idea. Екпът, изваял усмивката на Силвестър Столоун, ще подари блясък на усмивката ви, лично от д-р Венета Павлова. Красивата и популярна диетложка №1 в Ливан и България ще консултира един комплиметарно и изготви здравослоцен хранителен режим.

За първа година тв екип на националната руска телевизия Планета RTR идва, за да улови частица от Русия в София и нощния живот. 9 февруари, 20 часа. ул. Околовръстен път 3, ресторант Lavenue 3, ММ билд. 

Жана Янева, Наталия Гуркова, Ирина Папазова,Борислав Михов - Модел на света 2017, Димитър Иванов, собственик на столичния Биад, Димитър и Весела Барбукови, Виктория Кесаровска,Оля Ал Ахмед, Наташа и Нейнер  Яков са само една малка част от поканените гости. Афтер партито на руския ивент след полунощ е на ул. "Гурко" №16 с участието на Годжи, Гъмзата, Борис Солтарийски, Невена, допълват от ПРофайл.