Треньорът на "Левски": Поисках Кристиано Роналдо и Гонсало Игуаин, но те не пожелаха да дойдат
Секция: СПОРТ
06 Февруари 2018 14:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Треньорът на "Левски": Поисках Кристиано Роналдо и Гонсало Игуаин, но те не пожелаха да дойдат

/КРОСС/ Любопитно изказване направи треньорът на „Левски" Делио Роси на пресконференция след завръщането на отбора от подготвителния лагер в Малта. Както вече е известно „сините" привлякоха шест нови попълнения през зимната пауза, а къде на шега, къде на сериозно италианският специалист обяви, че е поиска л да привлече и сериозно звезди в отбора - Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала.

"Поисках Криситиано Роналдо, но той не пожела да дойде. Пожелах Игуаин, но и то не дойде. Щеше ми се да дойде Дибала...", пошегува се Роси.

„Взехме футболисти, които имат качества за нас. Изборът на играчи през зимата не е толкова голям, колкото преди началото на сезона. Не очаквайте от тях да променят нещата в отбора. Това е голяма отговорност, с която да ги натоварим.

Няма смисъл да заменяме едни футболисти с други. Избрах тези, защото могат лесно да се интегрират в отбора. Трябваше два изчакаме известно време, за да дойдат. Взехме футболисти, за които мислим, че ще ни помогнат", заяви още италианският треньор на „Левски".