Предстоящи събития в страната на 11 февруари
Секция: Предстоящи събития
11 Февруари 2018 07:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 11 февруари

/КРОСС/ Гоце Делчев./с. Делчево.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на традиционния празник на виното в село Делчево. В 10.30 часа в местността „Баира" вицепрезидентът ще извърши обредно зарязване на лозето. В 11.00 часа на площада в село Делчево по време на празничната програма Илияна Йотова ще връчи наградите на победителите в традиционния международен конкурс за винопроизводители.

***
София.
От 11.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се проведе дискусията на пътуващия дискусионен клуб „Мисли" от 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин".

***
София.
От 13.00 часа в Античния комплекс „Сердика" (под стъкления купол на „Ларгото") гостуващи китайски изпълнители ще представят атрактивна и разнообразна шоу-програма по повод настъпването на „Годината на кучето".

***
София.
От 14.00 часа в централното фоайе на Националния Музикален Театър „Ст. Македонски" ще бъде открита гранитна плоча в памет на Ангел Сладкаров /1892 - 1977 год./, бащата на професионалния оперетен жанр в България.

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще се състои илюзионното шоу на Братя Сафронови „Мълния".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в Градската художествена галерия ще бъде открит вторият ден на Международната изложба на котки, организирана от фелиноложки клуб "ЕСТЕТИКЕТ".

***
Бургас.
От 10.00 часа в Колежа по туризъм към университет „Проф. д-р Асен Златаров" ще се проведе третият по ред семинар за криптовалутите, този път темата ще бъде „Йота - децентрализация на ново ниво".

***
Варна.
От 11.00 часа в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център „Варна" ще се състои първият от поредицата концерти „Музикална приказка".

***
Варна.
От 11.30 часа пред сградата на Община Варна ще се проведе протест под надслов „Не на насилието в детски градини и училища", организиран от Национален инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Голямата зала на Община Велико Търново ще се проведе четене на беседата „Явлението на Духа", държана от Петър Дънов през 1914г.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в голяма зала на Община Велико Търново ще се състои четене на беседата „Явлението на Духа", държана от Петър Дънов през 1914 година.

***
Видин.
От 09.00 часа Видинският митрополит Даниил ще отслужи Светата литургия в катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски".

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се проведе Североизточна конференция по баскетбол за момчета 14 год. под домакинството на БК „Локомотив" - град Горна Оряховица.

***
Пазарджик.
От 11.30 часа родители ще излязат на мирен протест срещу насилието в детските градини и училища пред сградата на Общината.

***
Плевен.
От 16.00 часа ще се проведе протест под наслов „Не на насилието в детски градини и училища".

***
Пловдив.
От 09.00 часа Знеполският епископ Арсений ще възглави богослужение в митрополитския храм „Св. Марина" в Пловдив.

***
Сопот.
От 10.30 часа пред сградата на Община Сопот ще се състои посрещане на Царя на виното и любовта и тържествено шествие до местността „Манастирска поляна".

***
Сопот.
От 11.00 часа в лозята около манастира „Св. Спас" ще се извърши тържествен водосвет и възпроизвеждане на народния обичай „Зарязване на лозе".
***
Сопот.
В 12.00 часа в местността „Манастирска поляна" ще се състои официалното откриване на Старопланински събор „Да стоплим сърцата си с вино и любов".