За Свети Валентин ДКЦ "Софиямед" предлага профилактични пакети "За него" и "За нея"
Секция: Здраве
13 Февруари 2018 09:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
За Свети Валентин ДКЦ "Софиямед" предлага профилактични пакети "За него" и "За нея"

/КРОСС/ Профилактични пакети за изследвания и консултации на преференциални пакетни цени „За него" и „За нея" предлага ДКЦ „Софиямед" по повод Празника на любовта и виното - Свети Валентин, съобщават от болничното заведение.

„Пакетите, които разработихме за 14 февруари, следват нашата амбиция да създадем у пациентите навика да се грижат превантивно за здравето си. Празникът на любовта е само един повод за това. Специално създадените профилактични пакети дават възможност на всеки, който желае, за кратко време да направи консултация и изследване за превенция на едни от най-често срещаните проблеми при жените и мъжете", коментира управителят на ДКЦ „Софиямед" д-р Тинка Данчева.

Профилактичните пакети са четири на брой, на преференциални цени: „Здраво сърце", включващ преглед и консултация от кардиолог, ЕКГ, ехокардиография, СУЕ, кръвна захар, ПКК, липиден профил; „Здраве за мъжа" с преглед и консултация с уролог, ехография на отделнителна система и PSA; „Женско здраве", включващ преглед и консултация от акушер-гинеколог, ехография и взимане и изследване на цитонамазка и „Профилактика на щитовидната жлеза" - преглед и консултация от ендокринолог, ехография на щитовидна жлеза, TSH, Anti-TРO(MAT).

Профилактичните прегледи и изследвания от пакетите ще се осъществяват в периода 14.02 - 23.02.2018 г. след предварително записване на тел. 0895 55 5591 (в работни дни от 9:00 до 17:00часа) или на Регистратурата на ДКЦ „Софиямед", гр. София, бул. „Г.М. Димитров" 16.

Пакетите по повод Свети Валентин са част от кампанията на Медицински комплекс „Софиямед" за профилактика на обществено-значими заболявания - „Бъдете здрави".