EVN подава ръка на влюбените през февруари
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Февруари 2018 11:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
EVN подава ръка на влюбените през февруари

/КРОСС/  Чрез сайта www.toplidumi.bg всеки може да изпрати послание на любим човек

 

За да насърчим инициативността у нашите клиенти, EVN избра един специален момент - месецът на любовта. Сайтът www.toplidumi.bg дава възможност на посетителите целогодишно и без конкретен повод да споделят тръпката на сърцето си с тези, които я провокират, или да споделят нещо мило със света.

 

Под надслова „Напиши твоето послание в светлина" всеки има възможност да изпрати послание до любим човек. EVN България дава възможност това послание да бъде изпратено под формата на текст, изписан със светлини от прозорците на апартаментите в жилищен блок. Посланието може да бъде изпратено по имейл или фейсбук. По този начин всеки, който желае, може да изненада приятно и по оригинален начин свой любим, близък и т.н.

 

Идеята за сайта www.toplidumi.bg идва като продължение на последната рекламна кампания на EVN България, с която искахме да напомним на клиентите си, че сме винаги  до тях, когато сме нужни. Тогава компанията засне емоционален телевизионен клип, в който едно младо момче предлага брак на своята избраница чрез светване и изгасяне на светлините от домовете на жителите в жилищен блок.