„Дни на отворени врати“ в BULATSA
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Февруари 2018 09:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Дни на отворени врати“ в BULATSA

/КРОСС/ BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полети с „Дни на отворени врати" на 28 февруари и 7 март. Желаещите да участват в инициативата и да се запознаят отблизо с професията трябва да се регистрират на сайта на компанията www.bulatsa.com. Записванията започват от 16 февруари.

Посетителите ще присъстват на презентация от експерти на компанията и ще могат да видят в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажорите за обучение на ръководителите на полети.

Сградата на BULATSA е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие е необходимо да носи документ за самоличност.

И тази година сесиите за набиране на кандидати за Ръководител на полети са две - пролетна и есенна. Документи може да се подават целогодишно, но допускането до изпитите зависи от това, кога са постъпили в електронната система на BULATSA. Пролетната кампания приключва в 24 часа на 30 март. Повече информация за изискванията към кандидатите може да намерите на www.bulatsa.com.