EVN кани граждани от Стара Загора да се снимат в екологичния фотокът на компанията в събота
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Февруари 2018 09:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
EVN кани граждани от Стара Загора да се снимат в екологичния фотокът на компанията в събота

/КРОСС/ Чрез интересни и забавни снимки на тема енергийна ефективност всеки посетител на EVN фотокъта може да спечели и интересни награди

EVN България продължава да напомня на своите клиенти, че малките стъпки за енергийна ефективност имат голям ефект, когато ги прилагаме редовно и последователно. Традиционната зимна инициатива на компанията за енергийна ефективност тази година е под мотото „Пази енергията за важните неща!". Тя е насочена към ежедневни дейности от бита и разкрива колко е лесно всеки един от нас да допринесе за разумното използване на енергията.

В тази връзка компанията организира „EVN фотокът" на 17.02.2018 г. (събота) в Мол Галерия Стара Загора (ниво 1).

Всички посетители - индивидуално или на групи - могат да се снимат безплатно във весели и разнообразни снимки, изобразяващи познати ежедневни ситуации. На разположение на желаещите ще бъде разнообразен инвентар и помощници, така че всеки да се снима по уникален и забавен начин. Всеки посетител ще може да получи снимката си с интересно екологично послание, за да не забравя, че е част от решението за опазване на природата и нейните ресурси.

Целта е посетителите на фотокъта да научат как да пестят енергия, докато се забавляват и печелят награди. Първите снимали се ще могат да си изтеглят скреч карта, на която ще открият съвет за енергийна ефективност, както и да участват с нея за една от двете награди:
- селфи стик за дружески фотомоменти;
- еколампа, която си сменя цветовете и озарява интериора.

Броят на скреч картите е ограничен и ще се получават до изчерпване на количествата.
Пълна информация за инициативата е публикувана на интернет сайта на EVN България на следния линк: https://www.evn.bg/Chastni_klienti/EnEf/PhotoBooth.aspx.