Автомобил блъсна баба и дядо на спирка в Търговище
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Февруари 2018 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Автомобил блъсна баба и дядо на спирка в Търговище

/КРОСС/ Възрастни мъж и жена са били блъснати от автомобил, докато чакали на автобусна спирка в квартал „Въбел" в Търговище. Инцидентът е станал малко след 9:00 ч. тази сутрин.

До инцидента се стигнало след сблъсък между две коли, които са се движили в посока от Търговище към Попово през квартал „Въбел". Колите се ударили след неправилно предприета маневра „изпреварване" от страна на единия автомобил.

В резултат на сблъсъка едната кола излязла в ляво от пътното платно и се блъснала в спирка на градския транспорт. Блъснати били и жена на 78 години и мъж на 91, които чакали автобус.

Двамата пострадали са откарани в областната болница в Търговище, където и в момента им се оказва медицинска помощ. Според лекарите, няма опасност за живота им.

Водачите на двата автомобила са изпробвани за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух. Пробите им са отрицателни. До приключване на огледа на местопроизшествието и разчистването на пътя, преминаващите автомобили ще ползват обходен маршрут по други улици в квартал „Въбел".