Съпрузи българи са открити убити в дома им в ЮАР
Секция: ЛЮБОПИТНО
16 Февруари 2018 11:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съпрузи българи са открити убити в дома им в ЮАР

/КРОСС/ Българинът Анжело Димов, обвиняем по дело за измама с кредитни карти, и съпругата му Незабравка Пеева са намерени убити в дома им в Кейптаун, ЮАР.

50-годишният Анжело и 47-годишната Неси (Незабравка) са открити с огнестрелни рани в главите в къщата им в южното предградие Бергвилет, съобщи полицията в Кейптаун, цитирана от местни издания.

Според следователите, лаптопите и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било застреляно. Телата са били открити, след като никой не взел 6-годишната дъщеря на Анжело и Неси от училище в понеделник.

Никой от съседите на българското семейство не е чул нищо.
Адвокатът на Анжело Димов по делото за измама с кредитни карти - Уилям Буут е заявил, че ще се погрижи за детето. 47-годишната Незабравка пък се е занимавала с производство на празнични торти за рождени дни и сватби. Преди да срещне Анжело, жената работела в ресторант.

Семеен приятел заяви пред HeraldLIVE, че бизнесът на Пеева е бил успешен и тя не е знаела с какво се занимава нейният мъж.

В двора на къщата на убитите съпрузи е имало малка постройка, в която е живеел 27-годишният син на Анжело Димов от първия му брак, но той бил тежко ранен при мотоциклетна катастрофа през декември и е отпътувал за България, за да се възстановява.

Полицията в Кейптаун работи по всички възможни версии, включително двойното убийство да е заради действия на Анжело от криминален характер.