Възрастна жена беше убита в Лом
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Февруари 2018 13:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Възрастна жена беше убита в Лом

/КРОСС/ Жена на 85 години е намерена убита в Лом, съобщи „Фокус", като се позова на информация от МВР. Жената е открита в събота. Била е с прободна рана. По първоначални данни е заподозряна е 66-годишна жена, която е в болница също с прободна рана.

По-късно от пресцентъра на МВР пуснаха и официална информация, която гласи, че криминалисти на РУ-Лом изясняват обстоятелствата около тежък криминален инцидент.

И съобщават подробности:

Вчера към 10.45 часа сигнал в полицията подала сестрата на 66-годишна жена. Обяснила, че сутринта отишла в дома на 85-годишната ѝ майка, която била на легло. Заварила възрастната жена починала, а сестра си - в тежко състояние с порезни рани в областта на шията и гърдите. Веднага на място пристигнали полицейски и медицински екипи. Ранената жена била откарана в болница, където лекарите продължават да се борят за живота ѝ.

На място е извършен оглед, при който е установена дълбока порезна рана в областта на шията на починалата.

Една от водещите версии, по които криминалистите на РУ-Лом работят е битова, по случая е образувано досъдебно производство, действията по него продължават под наблюдението на прокуратурата.