Luxury Weddings Expo 2018 представя звездната си програма
Секция: ЛЮБОПИТНО
20 Февруари 2018 10:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Luxury Weddings Expo 2018 представя звездната си програма

/КРОСС/ Вече 3 години Luxury Weddings Expo е не просто B2B изложение, насочено към сватбената и събитийна индустрия, а събитието, което показва и моделира тенденциите, информират от PRofile International.

"Дължим на многохилядната си аудитория да се развиваме постоянно, да се надграждаме и да даваме все повече.

Именно на това сме заложили и в тазгодишната програма. Мащабът на събитието и участниците, които успяхме да привлечем, ще накарат и най-прагматичните сред нас да тръпнат в очакване. Посетителите на Luxury Weddings Expo 2018 ще имат възможност да видят и участват в множество мероприятия - лекции, мастър класове, семинари, уъркшопи, съвети на професионалисти, стилисти и имиджмейкъри, демонстрации на грим, прически и бижута, фото изложби, сладкарски дегустации, състезания, томбола и няколко модни ревюта, които ще накарат всички да затаят дъх, издават организаторите.

Ден 1 - 23.02.2018 (петък)

Гостите ще бъдат потопени в един свят, в който мечтите се сбъдват в Интер Експо Център след официалното откриване в 14:00 от организатора на събитието - Мария Драгижева. Водещият на конференцията и човекът, който ще преведе публиката през това пътешествие на сбъдващите се желания ще бъде известната българска поп звезда - Преслава Пейчева.

Аудиторията ще може да се наслади на професионалната магия на изложителите, да се запознае с тях и да се сблъска лице в лице с последните тенденции и множество сладки изкушения, които ще ни очакват на щандовете.

Ще гостува и един от най-успешните организатори на събития и декоратори в света - Надежда Стоянова. Основателят и мениджърът на най-голямото студио за декор и аранжиране на цветя в Санкт-Петербург - Legi-Artis, пристига за първи път в България, за да вдигне завесата зад тайните на успеха и организацията на мега проекти. Тя ще отговори на въпросите как да достигнем най-високото ниво на дизайн при организацията на събития, как да убедим клиента да плати нужната цена, независимо колко висока е тя и всичко останало, което участниците желаят да научат. Една лекция, която ще ни докаже, че успехът не е нищо повече от добре организиран план!

За грандиозния финал на първия ден ще представим и две модни ревюта от световна класа - на La Bourjoisie и Akl Fakih, които идват за първи път в България благодарение на Енджи Касабие и Наско Лазаров. Гостите ще бъдат пренесени в един свят на авангардната красота, провокативните детайли и фината магия, където изненадите няма да бъдат пестени!

Ден 2 - 24.02.2018 (събота)

Изложението ще отвори вратите си още в 11:00 часа, когато гостите ще бъдат посрещнати от множеството изложители, предлагащи своите продукти, услуги и интересни изненади.

Ще се впуснем в едно пътешествие из дебрите на изкустиелните вкусове с Тревор Портели, главен готвач на Кемпински Гранд Арена Банско, който ще ни издаде тайната на най-добрите сватбени менюта. А когато говорим за изкушения, няма как да не обърнем внимание и на музиката. Звездата от X Factor Стивън Ачикор, ще накара доброто настроение да пърха из залата под звуците на най-романтичните песни за нашия сватбен ден.

Ще има и демонстрация на грим, която ще покаже малките тайни на занаята, последните тенденции и как да заблестим с финес. А за финал д-р Енджи Касабие ще ни издаде как да съчетаем модерния начин на живот със здравословното хранене, такова каквото винаги сме искали да бъде - съобразено с предпочитанията ни, изкушаващо вкусно, разнообразно и диетично. Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория и Бритни Спиърс са само част от хората, доверили се на диетоложката. Нека заедно открием тайната на модерния живот, такъв какъвто трябва да бъде - изпълнен с позитивни емоции, поднесен с широка усмивка и консумиран с перфектна фигура!

Ден 3 - 25.02.2018 (неделя)

Участниците и препълнените им с интересни продукти и незабравими изненади щандове ще очакват гостите ни в 11:00 часа. В 12:00 Фолклорна формация „Звездици" ще представи своя поглед над запомнящия се сватбен ритуал, а на гостите със сигурност ще им се прииска да се включат в това представление.

Ще се потопим в света на тортите и несметните количества допамин със сладкарско ателие „Гаврош". Тенорът с глас, който ще ви остави безмълвни - Георги Петров, ще ни хване нежно за ръка и отведе в един класически свят на фината красота.

Когато говорим за сватби, не можем да не обърнем внимание и на отношенията помежду ни, тайните на семейния и професионален успех и модерния начин на живот. И кой по-добре може да ни въведе в това, освен двама души, които са като семейство от филмите - щастливи, безвъзвратно влюбени, успешни, красиви, популярни и млади. Д-р Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн ще ни потопят в дебрите на модерния начин на живот, тайните на връзката, цената на успеха и пътя към щастието.

В 16:00 часа заедно ще си пожелаем много успехи, вдъхновение и сбъднати мечти. Ще раздаваме награди на спечелилите и ще закрием изложението, пожелавайки си да се видим и догодина по същия начин - изпълнени с копнеж, мечтаещи, окрилени, успяващи и развиващи се.